Pájecí robot

Společnost Weller ve spolupráci se společností Elmotec přináší na trh nového pájecího robota. Robota je možné podle specifikací zákazníka sestavit na míru a přizpůsobit jeho potřebám a požadavkům. Více informací naleznete v přiloženém souboru.
Detail Více zboží

WXsmart

WXsmart je nejmodernější pájecí zařízení značky Weller, které splňuje nejvyšší požadavky kontroly ručního pájení. Lze připojit všechna pájecí pera řady WX, včetně horkovzdušného pájecího pera.
Detail Více zboží

Zero Smog Shield Pro

Zero Smog Shield Pro je stolní odsavač zplodin při pájení, který nezabírá moc místa a účinně odvede kouřové výpary. Je lehce stohovatelný pod páječky Weller.
Detail Více zboží
Drobečková navigace

Úvod > Weller > Odsávání škodlivých zplodin vznikajících při pájení

Odsávání škodlivých zplodin vznikajících při pájení


Zobrazeno 12 položek
  • WFE

    Filtrační zařízení pro dvě páječky. Odtah zplodin přímo u hrotu pájecího pera za pomoci odsávacího nástavce. Musí být připojen tlakový vzduch.

    Kód
    5 36 402 99

  • WFE-P

    Filtrační zařízení pro dvě páječky. Odtah zplodin přímo u hrotu pájecího pera za pomoci odsávacího nástavce. Zařízení má vestavěnou elektrickou turbínu.

    Kód
    5 36 386 99

  • WSA 350

    Jednoduché zařízení pro odsávání splodin pri pájení.

    Kód
    WSA350EU

  • Zero Smog 4V Kit 1 Funnel

    Filtrační zařízení pro 1 pracovní místo (s možností rozšíření na max. 4 místa). Plošný odtah zplodin pomocí širokého trychtýře. Set s jedním odsávacím ramenem, přívodní hadicí a úchytem na stůl se škrtící klapkou je ihned připraven k použití.

    Kód
    5 36 626 99

  • Zero Smog 4V Kit 1 Nozzle

    Filtrační zařízení pro 1 pracovní místo (s možností rozšíření na max. 4 místa). Plošný odtah zplodin pomocí zkosené koncovky. Set s jedním odsávacím ramenem, přívodní hadicí a úchytem na stůl se škrtící klapkou je ihned připraven k použití.

    Kód
    5 36 636 99

  • Zero Smog 4V Kit 2 Funnel

    Filtrační zařízení pro 2 pracovní místa (s možností rozšíření na max. 4 místa). Plošný odtah zplodin pomocí širokého trychtýře. Set obsahuje dvě odsávací ramena, dvě přívodní hadice a úchyty na stůl se škrtícími klapkami. Je tak ihned připraven k použití.

    Kód
    5 36 646 99

  • Zero Smog 4V Kit 2 Nozzle

    Filtrační zařízení pro 2 pracovní místa (s možností rozšíření na max. 4 místa). Plošný odtah zplodin pomocí zkosené koncovky. Set obsahuje dvě odsávací ramena, dvě přívodní hadice a úchyty na stůl se škrtícími klapkami. Je tak ihned připraven k použití.

    Kód
    5 36 656 99

  • Zero Smog 6V

    Výkonný odsávač pro až 8 pracovních míst vhodný pro plošný odtah zplodin. Odsávač je dodáván samostatně, s jedním vývodem. Více vývodů, ramen atd. je nutno dokoupit podle potřeby a požadovaného způsobu odsávání.

    Kód
    5 36 666 99

  • Zero Smog EL Kit 1

    Cenově výhodné filtrační zařízení pro 1 pracovní místo (s možností rozšíření na max. 2 místa). Plošný odtah zplodin pomocí širokého trychtýře. Set s jedním odsávacím ramenem je ihned připraven k použití.

    Kód
    FT91012699N

  • Zero Smog Shield Pro

    Zero Smog Shield Pro je stolní odsavač zplodin při pájení, který nezabírá moc místa a účinně odvede kouřové výpary. Je lehce stohovatelný pod páječky Weller.

    Kód
    FT91019299
    Novinka
    Ano

    Odsavač zplodin při pájení
  • Zero Smog TL Kit 1 FN

    Filtrační zařízení pro 1 pracovní místo (s možností rozšíření na max. 2 místa). Plošný odtah zplodin pomocí širokého trychtýře. Set s jedním odsávacím ramenem, přívodní hadicí a úchytem na stůl je ihned připraven k použití.

    Kód
    FT91015699N

  • Zero Smog TL Kit 2 SN

    Filtrační zařízení pro 2 pracovní místa. Plošný odtah zplodin pomocí odsávacích nástavců. Set obsahuje dvě odsávací ramena s délkou 1,5m, 2 úchyty na stůl, vypínač na kabelu a dva odsávací nástavce.

    Kód
    FT91016699N

Zobrazeno 12 položek

Menu